background
background

Mijn Personeel 
HOSPITALISATIE EN TANDZORG

De medische ondersteuning van jouw werknemers

home individuele hospitalisatie

De gezondheid van je bedrijf

Je werknemers hebben een groot aandeel in het succes van jouw bedrijf. Het beschermen van hun gezondheid is daarom één van je belangrijkste investeringen. Dit doe je als werkgever met een collectieve hospitalisatieverzekering.Daarbovenop geniet je als werkgever van een mooi fiscaal voordeel bij het afsluiten van de collectieve hospitalisatieverzekering. De ideale collectieve verzekering ziet er niet voor iedereen hetzelfde uit. Het afsluiten ervan doe je dus best met de hulp en expertise van je makelaar.

Image

Collectieve gezondheidsoplossingen

Als werkgever kies je zelf hoe je je personeel wilt beschermen bij gezondsheidsproblemen.
Ontdek de mogelijkheden: 


Hospitalisatie

De collectieve hospitalisatieverzekering dekt je personeel bij een ziekenhuisopname. Bij een hospitalisatie kunnen ze rekenen op een terugbetaling van het verblijf, evenals de onderzoeken, behandelingen en geneesmiddelen. De medische kosten één maand voor en drie maand na de opname worden ook vergoed.


Ambulante kosten

Voor een completere bescherming van je pesoneel kan je een verzekering ambulante kosten afsluiten. Dankzij deze verzekering rekent je personeel het hele jaar door op vergoeding van ambulante medische kosten zoals doktersbezoeken, geneesmiddelen en kinesitherapie.


Tandzorg

Voor een stralende glimlach moet je bij de tandverzekering zijn. Hiermee kan je personeel een gezond gebit onderhouden zonder de hoge kosten. Met een tandzorgverzekering wordt o.a. vergoeding voorzien bij behandelingen zoals tandprothesen, orthodontie en radiografie. 


Wachtcontract

Bij sommige verzekeraars heb je de optie een wachtcontract toe te voegen aan de collectieve hospitalisatie. Gaat je personeel op pensioen of uit dienst? Dankzij een wachtcontract kunnen ze bij individuele verderzetting blijven rekenen op gelijkaardige voorwaarden en behoud van de instapleeftijd.

background

De collectieve hospitalisatie van jouw onderneming Keuzestress? Laat ons helpen!

Word je een beetje duizelig van alle opties? Weet je niet goed hoe de ideale groepsverzekering van jouw bedrijf eruit ziet? We helpen je graag verder met onze expertise, vrijblijvend advies en het doorhakken van de knoop! Maak een afspraak bij ons op kantoor!

contacteer ons