background

Mijn Bijstand
MIJN REISBIJSTAND

Altijd veilig op weg

home CONTACT

Op vakantie zonder zorgen

Vakantie! Eindelijk zon, zee en vooral heel veel rust. Ga je kamperen? Met de tent of de mobilhome? Verkies je eerder een zalige all-inclusive vakantie op hotel? Hoe je ook reist, iedereen verdient een vakantie zonder zorgen en (financiële) tegenslagen. Jammer genoeg kan er op vakantie al snel wat misgaan; de auto heeft onverwachtse problemen, een ongelukje aan het zwembad, verloren bagage,… Ook voor je vertrek kan het al mislopen, waardoor je moet annuleren. Laat al die zorgen maar aan je reisverzekering over, zo kan jij in alle rust van je vakantie genieten!

Image

Hulp in nood!

Met de juiste reisverzekering kan je zonder zorgen je volgende vakantie boeken én er volop van genieten als het zo ver is. De reisbijstand is je betrouwbare contactpersoon in tijden van nood terwijl je ver van huis bent, of juist heel dichtbij. Met één telefoontje zal de reisbijstand ervoor zorgen dat al je grote of kleine problemen, op reis of onderweg, zo snel mogelijk opgelost worden. Dit kan gaan over het repatriëren van je gezin bij een ramp of hulp bij de herstelling van je wagen,  maar ook over een terugbetaling van de medische kosten na een ongeluk of ziekte. Zo kan jij lekker in het zwembad duiken zonder dat je vakantie daarbij in het water valt.

Geen 'one-size-fits-all'

Elke Belg heeft zo zijn eigen manier van reizen waardoor we niet spreken van één model 'reisverzekering' dat bij iedereen past. Er zijn verschillende maatschappijen, formules, toevoegingen,… Wat bij de ene maatschappij inbegrepen is, kan bij de ander een optionele waarborg zijn of een volledig apart product. Dit is bijvoorbeeld het geval voor een annulatie- en/of bagageverzekering, maar ook voor de bijstand van je wagen. Kortom: de reisbijstandverzekering is geen eenvoudig product. We overlopen graag je opties en helpen je bij het kiezen van jouw ideale pakket.  Dit doen we altijd met aandacht voor jouw reiswensen en behoeftes. 

Persoonlijk product

De reisverzekering is een zeer persoonlijk product dat moet aansluiten bij jouw reisstijl en -plannen. Daarom zal je bij het afsluiten ervan meerdere keuze's moeten maken, bovenop de keuze van de waarborgen.
De reisverzekering is één van de weinige niet-levensverzekeringen die je zowel tijdelijk, als jaarlijks af kan sluiten. Ga je regelmatig op reis? Dan is een jaarlijkse reisverzekering de beste keuze. Een tijdelijke reisverzekering kan dan weer handig zijn als je éénmalig op reis gaat.
Bovenop de duurtijd van het contract heb je ook nog de keuze tussen een dekking in Europa, of wereldwijd. 

background

Een uitgebreide bijstand Autopech Onderweg?

Bijstand nodig voor je voertuig? Bovenop de reisverzekering bestaan er nog een hoop andere bijstandsverzekeringen. Je kan er (bijna) altijd voor kiezen de bijstand als waarborg toe te voegen aan je autoverzekering, maar ook dit product kan als aparte verzekering afgesloten worden. Voor meer informatie over de aparte bijstandsverzekering of een offerteaanvraag kan je altijd contact opnemen met ons verzekeringsteam.

SOS BIJSTAND onderweg!