background

Mijn Mobiliteit 
MIJN VERZEKERING LICHTE VRACHT

Goed verzekerd de baan op in elk voertuig

HOME CONTACT

Voel je veilig in je lichte vracht

Voor je lichte vracht(wagen) en bestelwagen is het verplicht een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Bedrijfswagen, camionette voor privé gebruik of een busje om te reizen? Wij helpen je met het samenstellen van jouw ideale verzekering 'lichte vracht'! Ontdek de verschillende bouwstenen van de lichte vrachtverzekering!

Image

Personaliseer je lichte vrachtverzekering

 • Burgerlijke Aansprakelijkheid

  De B.A.-verzekering, oftewel de verplichte verzekering die jouw vermogen zal beschermen bij een ongeval in fout. Een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid zal dekking voorzien bij schade die jij met het bijhorende voertuig aanricht aan derden, goederen, gebouwen of passagiers.

 • Rechtsbijstandsverzekering

  Als je een rechtsbijstandsverzekering afsluit voor je lichte vracht, kan je rekenen op professionele ondersteuning bij gerechtelijke procedures, overtredingen en discussies bij een ongeval. Zo’n gerechtelijke procedure kan veel geld kosten, daarom sluit je best een rechtsbijstandsverzekering af om je vermogen te beschermen tijdens zo’n procedure. Sloot je al een aparte rechtsbijstandsverzekering af? Voeg je lichte vracht hier aan toe om ook in dit voertuig een advocaat op zak te hebben.

 • Bestuurdersverzekering

  Om je volledig veilig te kunnen voelen in je lichte vracht is het aangeraden een bestuurdersverzekering af te sluiten. Deze waarborg zal jouw medische kosten dekken in een ongeval waar je zelf schuld treft.

 • Omnium

  Je lichte vracht nog beter beschermen, doe je met de omniumverzekering. Ook bij de lichte vracht heb je altijd de keuze tussen een kleine of grote omnium, waar de kleine omnium schade aan het voertuig zal dekken die ontstaan is door brand, diefstal, natuurkrachten en glasbraak. Dankzij een grote omnium ben je daarbovenop ook gedekt voor eigen toegebrachte schade aan je voertuig.

 • Bijstand onderweg

  Als bestuurder van een lichte vracht kan je, jammer genoeg, ook slachtoffer worden van pech onderweg. In dit geval is een bijstandsverzekering een extra valnet dat je uit de nood zal helpen in een vervelende situatie. Platte band, accu leeg of vervangwagen nodig? Met één telefoontje ben je voor je het weet weer onderweg met je lichte vracht!