background

Mijn Gezondheid
MIJN GEWAARBORGD INKOMEN

Voorkom een financiële ramp bij arbeidsongeschiktheid

home CONTACT

Arbeidsongeschikt... Wat nu?

Je werkt hard voor je inkomen, dus komt de klap dubbel zo hard aan als je plots geconfronteerd wordt met een onverwachte tegenslag die ervoor zorgt dat je arbeidsongeschikt verklaard wordt. Een langdurige ziekte houd je maanden thuis, een gebroken been zorgt ervoor dat je plots je beroep niet meer kan uitoefenen,... Voor je het weet ben je je inkomsten kwijt. Een verzekering gewaarborgd inkomen kan helpen deze financiële klap mee op te vangen.

Image

Hoe werkt het?

Het gewaarborgd inkomen is er om de klap van een onverwachte arbeidsongeschiktheidverklaring mee op te vangen. Kan je door ziekte of een ongeval tijdelijk, of langdurig, niet aan het werk? Dan kan het goed zijn dat je in één klap al je inkomsten kwijt bent. Mocht je op voorhand een verzekering gewaarborgd inkomen afgesloten hebben dan kan je rekenen op een maandelijkse geldsom, bovenop de (vaak beperkte) uitkering van het ziekenfonds. Op die manier kan je nog steeds alle maandelijkse kosten betalen, zonder dat je blut wordt.

Elke polis is anders

Jouw verzekering gewaarborgd inkomen kan je zelf invullen zoals je wilt, maar dit kan voor extra stress zorgen waardoor een foute keuze snel gemaakt is. Wij nemen deze stress graag uit jouw handen door alle opties duidelijk uit te leggen en je bij te staan in de keuze van het product.
Samen kijken we naar de beste invulling van jouw polis, zodat je ook bij  een financiële tegenslag met een gerust hart verder kan. Een langdurige ziekte of blijvende lichamelijke schade is al meer dan genoeg, laat de financiële gevolgen ervan maar over aan je verzekering.

background

Een uitgebreide verzorging De hospitalisatieverzekering

Ben je door langdurige ziekte of lichamelijke schade opgenomen in het ziekenhuis? De hospitalisatieverzekering dekt de eerste medische kosten door de opname, en de kosten één maand voor en 3 maand na de opname, aan jou terug te betalen.

Hospitalisatieverzekering