background

Mijn Aansprakelijkheid
ALLE BOUWPLAATS RISICO'S

Verzeker jouw werf met de ABR-verzekering

home contact

Bescherming op de werf

Als bouwheer ben je tijdens het (ver)bouwproces verantwoordelijk voor de bouwwerf en alles wat daarop gebeurt. Tijdens het (ver)bouwproces kan er veel fout gaan op de werf,  denk bijvoorbeeld aan loskomende dakpannen tijdens een hevige storm. Met een verzekering Alle Bouwplaats Risico's kan je iedereen op de werf dekken tijdens de bouwperiode. 

Image

Volledige bescherming voor de werf

De verzekering alle bouwplaats risico's (ABR) wordt afgesloten door de bouwheer, die is namelijk verantwoordelijk voor de werf. Dankzij deze verzekering zijn zowel de bouwwerf, als alle betrokken bouwpartners volledig beschermd. Vanaf het begin van het (ver)bouwproces tot en met de aanlevering van het resultaat daarvan. Als bouwpartner weet je dat er elke dag veel kan gebeuren én misgaan op een werf. De verzekering ABR dekt de risico's op de bouwwerf en de gevolgen daarvan. 

Jouw persoonlijke ABR

Voor je verzekering alle bouwplaats risico's, vragen daarrond en onafhankelijk advies ben je bij ons aan het juiste adres. Samen bekijken we jouw bouwplannen tot in de details, zodat we je het ideale product met de juiste (aanvullende) waarborgen aan kunnen bieden. Als makelaar kunnen we bij verschillende verzekeraars zoeken naar de verzekering die het beste zal aansluiten bij jouw bouwwerf.