background

Mijn Inkomenbescherming
MIJN OMZETVERZEKERING

Continuïteitsgarantie voor de omzet van je bedrijf

home contact

Je omzet is heilig, stel het veilig

Dankzij je verzekering GI (gewaarborgd inkomen) kan je bij ziekte of ongeval altijd op je inkomen blijven rekenen, ook als zelfstandige zaakvoerder. Toch komt er bij langedurige afwezigheid van de zaakvoerder een extra risico bij: omzetverlies. Dit risico wordt opgevangen door de omzetverzekering. Deze verzekering zal bij afwezigheid van de zaakvoerder een vaste rente uitbetalen aan de vennootschap. Daarbovenop kan een omzetverzekering je nog meer fiscale voordelen opbrengen dankzij zijn fiscaal aftrekbare premies. 

Image

De omzetverzekering

Als bedrijfsleider is de omzet van je bedrijf heilig. Verzeker jezelf van een continue omzet en voorkom een financieel fiasco dankzij de omzetverzekering!
Ontdek de voordelen:

Wat?

Het hoofddoel van de omzetverzekering, is uiteraard het 'verzekeren van de omzet'. De verzekering voorkomt financiële rampen bij langdurige afwezigheid van de bedrijfsleider. Niet te verwarren met een verzekering gewaarborgd inkomen die het loon van de bedrijfsleider zal garanderen.

Voor wie?

Zelfstandige bedrijfsleiders brengen een groot deel van de omzet zelf binnen. Deze doelgroep kiest er best voor de omzetverzekering toe te voegen aan het verzekeringspakket! Pas op: de omzetverzekering is bedoeld als financiële ondersteuning van de vennootschap, niet de zaakvoerder zelf.

Hoe?

De omzetverzekering wordt afgesloten door én voor het vennootschap. Dit wil zeggen dat deze zowel verzekeringnemer als begunstigde is. Valt de zaakvoerder lange tijd afwezig? Dan zal er dankzij deze verzekering een maandelijkse vergoeding uitgekeerd worden aan het vennootschap.

Verzeker je arbeidsongeschiktheid als zelfstandige

De omzetverzekering is niet de enige optie om je arbeidsongeschiktheid als zelfstandige ondernemer te verzekeren. Dankzij de verzekering gewaarborgd inkomen, reken je als zelfstandig zaakvoerder op een maandelijks vevangingsloon. Verzeker je arbeidsongeschiktheid in een onafhankelijk product (GI), of voeg een waarborg 'gewaarborgd inkomen' toe aan je aanvullende pensioenverzekering.

background

GI 
(Gewaarborgd Inkomen)

Je eigen arbeidsongeschiktheid verzekeren, zonder omzetverzekering? De verzekering gewaarborgd inkomen biedt de oplossing!

Gewaarborgd inkomen
background

VAPZ (vrij aanvullend pensioen zelfstandigen)

Verzeker je gewaarborgd inkomen én aanvullend pensioen in één klap dankzij je VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen).

VAPZ
background

IPT (individuele pensioentoezegging)

Zelfstandigen mét vennootschap sparen voor hun aanvullend pensioen via de IPT. Hun gewaarborgd inkomen kan hierin aanvullend verzekerd worden!

IPT