background

Mijn Bijstand
MIJN RECHTSBIJSTAND

Jij hebt rechten, je onderneming ook; wij beschermen ze

home contact

Wij vechten voor jouw rechten

De rechtsbijstandsverzekering kan je afsluiten op particuliere basis, maar ook als onderneming. Met dit product bescherm je je bedrijf niet alleen tegen legale geschillen. De rechsbijstand voor ondernemers zal voor je opkomen en de rechten van je bedrijf verdedigen, advies bieden waar en wanneer nodig en financiële tussenkomst bieden. Dit zowel in situaties waarbij je zelf legale stappen wilt ondernemen, maar ook als je door een andere partij juridisch geconfronteerd wordt. 

Image

Stap voor stap

Nadat je bloed, zweet en tranen in je onderneming hebt gestoken, kan een juridische tegenslag enorm hard aankomen. Niet alleen op mentaal vlak, maar ook voor je financiën. Een goede rechtsbijstand kan hierin veel troost, hulp en financiële steun bieden. Met de juiste rechtsbijstandsverzekering reken je altijd op advies, voor, tijdens en/of na het ontstaan van een geschil. Na het inschakelen van je rechtsbijstand, zal er eerst geprobeerd worden om tot een minnelijke schikking te komen. Lukt dit niet? Dan adviseert de verzekering je over de volgende stappen en de slaagkansen daarvan.  Je kan altijd rekenen op advies, ondersteuning en de nodige begeleiding, ofdat de zaak voor het gerecht wordt gebracht of niet. Hiervoor zal een advocaat aangesteld worden om je te begeleiden en je rechten te verdedigen. Afhankelijk van het vooraf gekregen advies en de uitkomst van het proces, kan je rekenen op een terugbetaling van de kosten.

De juiste keuze

Bij het afsluiten van een rechtsbijstand voor je onderneming, zal je eerst moeten kiezen of je de verzekering apart afsluit of toevoegt aan een bestaande verzekering. Net zoals bij de particuliere rechtsbijstand kan je de waarborg toevoegen aan een autoverzekering, je burgerlijke aansprakelijkheid, de brandverzekering,... Dit is geen foute keuze, maar de meeste bedrijven zullen meer baat hebben bij een aparte rechtsbijstandverzekering. Met zo'n apart product krijg je onafhankelijk en objectief advies, dat nergens gelinkt is aan je bestaande verzekeringen. Je kan dan ook rekenen op de ondersteuning van een echte juridische expert, die je altijd de beste oplossingen zal voorstellen. Uiteraard heb je bij een aparte rechtsbijstand de keuze uit verschillende formules.  Deze keuze maak je niet alleen; na een uitgebreide risico-analyse van je onderneming begeleiden wij je graag in het maken van de juiste keuze. 

background

Fiscaal feestje voor je onderneming Fiscale rechtsbijstand

Ook als onderneming kan je een rechtsbijstandverzekering met een fiscaal voordeel voor de belastingen afsluiten. Contacteer ons voor meer informatie, of om ons objectieve en vrijblijvende advies te horen! 

contacteer ons!