background

Mijn Mobiliteit 
MIJN MOTORVERZEKERING

Zorgeloos onderweg met de motor of brommer!

home contact

Professionele snelheidsduivels; professionele bescherming

Bij de aankoop van een brommer/motor hoort een gepaste verzekering. De samenstelling én eventuele wettelijke verplichting van je verzekering hangt af van verschillende factoren: type voortbewegingstoestel, snelheid en vermogen. Word je voertuig aanzien als 'motorrijtuig'? Dan moet je deze verplicht verzekeren! Twijfel je over jouw verplichtingen, krijg je graag wat extra informatie of heb je nood aan ons onafhankelijk advies?  Neem gerust contact met ons op! 

 • B.A. Motorrijtuigen 

  Je motor- of bromfiets moet, net zoals je auto, verplicht voorzien worden van de B.A. motorrijtuigen. De B.A. verzekering dekt de bestuurder wanneer die aansprakelijk gesteld wordt bij een schadegeval met derden. Heb je al een verzekering B.A. voor een ander voertuig? Dan geniet je meestal van een mooie korting op de B.A. van je motorrijtuigen.

 • Omnium

  Om je motorrijtuig beter te beschermen tegen stoffelijke schade, kan je optioneel een omniumverzekering afsluiten. Bij het afsluiten van de omniumverzekering heb je de keuze uit twee formule's: De kleine of grote omnium. 

 • Bestuurder

  Als bestuurder van een motor of brommer loop je tot 57 keer meer kans op zware ongevallen. Een bestuurdersverzekering is optioneel, maar onmisbaar als je regelmatig de baan op gaat. Bovendien kan er in de meeste gevallen één bestuurdersverzekering afgesloten worden die je dekking biedt als bestuurder van meerdere voertuigen.

 • Bijstand

  Klapband, lege accu of slachtoffer van diefstal? De bijstandsverzekering is jouw held bij pech onderweg. Stilvallen op het midden van de openbare weg is al vervelend genoeg; laat de hoge kosten voor takelen of onmiddellijke bijstand maar achterwege! 

 • Rechtsbijstand

  In het verkeer is veel frustratie terug te vinden. Het gebeurt dan ook regelmatig dat er onenigheden ontstaan; tussen jou en een lastige tegenpartij, met een nalatige garagist, tegenover de overheid bij een overtreding,... Met een aanvullende rechtsbijstandsverzekering kan je gerust ademhalen. Dankzij advies, expertise en vergoeding van eventuele gerechtskosten, worden de vervelende gevolgen van zo'n geschil opgevangen.

Image

Contacteer ons!

Vragen, problemen, offertes,... Laat gerust een berichtje achter; we nemen snel contact met je op!