background

Mijn Inkomenbescherming
MIJN ONGEVALLEN VERZEKERING

Financiële bescherming na een ongeval in privé- of beroepssfeer

home contact

Kleine ongelukjes, grote financiële gevolgen...

Als zaakvoerder bescherm je je personeel met de verplichte arbeidsongevallenverzekering. Hoe zit het met de ongelukjes die je zelf meemaakt in pivésfeer of professionele sfeer? De professionele ongevallen verzekering (oftewel patroonsverzekering) vangt de financiële gevolgen van een arbeidsongeschiktheidsverklaring na ongeluk in privé- of professionele sfeer netjes op!

Image

Gemoedsrust als zelfstandige

}

Loonstabiliteit

Als zelfstandige ben je zelf verantwoordelijk voor je inkomen. Hierdoor kan een ongeval in privé- of professionele sfeer al snel zorgen voor loonverlies. Zeker als je arbeidsongeschikt wordt verklaart door dit ongeluk. Dankzij de patroonsverzekering kan je ook als ondernemer rekenen op een vergoeding per dag om loonverlies op te vangen.

Extra gemoedsrust

Voor de optimale bescherming van de zelfstandige en zijn naasten is de formule van de patroonsverzekering zeer uitgebreid. Naast het vervangingsinkomen wordt er meestal ook dekking van de medische kosten voorzien. De ongevallen verzekering voorziet bij de meeste maatschappijen ook een kapitaal bij blijvende invaliditeit of overlijden.  

background

Nog meer financiële bescherming Mijn Gewaarborgd Inkomen

Wil je je inkomen als zelfstandig ondernemer nog beter beschermen? De verzekering gewaarborgd inkomen is een mooie aanvulling en echte must. Bij arbeidsongeschiktheid kan je rekenen op een maandelijks vervangingsinkomen als aanvulling op de uitkering van het ziekenfonds.

verzeker mijn inkomen!