background

Mijn Patrimonium
MIJN INBOEDEL

Verzeker je inboedel tegen diefstal, vandalisme en meer.

home contact

Volledige bescherming van je onmisbare goederen

De bescherming van je patrimonium houdt niet op bij de brandverzekering van je gebouw(en). Handelspand, kantoor of een combinatie van wonen en werken? De inboedel binnen de muren van je gebouw is nét ze kostbaar als het gebouw zelf en in vele gevallen onmisbaar. De bescherming van je gebouw zelf gaat vaak hand in hand met de verzekering van de inhoud daarvan. Toch kan je ook van elkaar scheiden; afhankelijk van het gekozen product, de waarborgen en gebruik van het pand. Kom hier alles te weten over de onmisbare verzekering van jouw inboedel.

 • Diefstal & vandalisme

  De bescherming van je inboedel begint bij een dekking bij diefstal en vandalisme. De verzekeraar zal niet alleen de gestolen goederen vergoeden*, ook schade veroorzaakt door (poging tot) diefstal of vandalisme wordt gedekt.

  * Het totale bedrag dat je terugbetaald zal krijgen, is afhankelijk van de verzekering, (aanvullende) waarborgen en eventuele packs. 

 • Bedrijfsschade

  Wanneer je de inboedel van je bedrijf verzekert, kan je meestal kiezen voor een optionele waarborg bedrijfsschade. Financiële verliezen als gevolg van een gedekt schadegeval? Je verzekering biedt dekking in de vorm van financiële inkomsten! 

 • Vervoerd materieel en koopwaar

  Met deze aanvullende waarborg reken je op een dekking voor schade aan en verlies van materiaal en koopwaar, voor zover deze verbonden zijn aan de bedrijfsactiviteiten. 

 • Privé, professioneel of beiden?

  Als zelfstandige komt het regelmatig voor dat je leeft en werkt in hetzelfde pand. Je kan de inboedel in één verzekering beschermen, zowel privé als professioneel! We bekijken graag samen met jou welk product de beste oplossing zal bieden voor je persoonlijke situatie.

 • Een perfect puzzelstukje

  Bovenop de reeds vermelde aanvullende waarborgen, heeft elke verzekering zo zijn eigen extraatjes, uitbreidingen en packs. Ons persoonlijk advies en voorstel is grotendeels afhankelijk van de uitgevoerde activiteiten van je bedrijf, het soort pand en de functie daarvan. De verzekering moet je bedrijf, de activiteiten ervan én jezelf perfect aanvullen. We helpen je graag met de nodige informatie, offertes en het zoeken naar jouw perfecte puzzelstukje! 

Image

Complete bescherming van het patrimonium

background

De bescherming van je gebouw(en) Brandverzekering

De brandverzekering van je handelspand of kantoor.

MIJN GEBOUW
background

De bescherming van je machines Machinebreuk

De belangrijke machines van je bedrijf verzekerd voor alle risico's.  

MIJN MACHINES
background

De bescherming van je elektronica All Risk Elektronica

Uitgebreide bescherming van de elektrische of elektronische toestellen.

MIJN ELEKTRONICA