background

Mijn Gezondheid
MIJN AMBULANTE ZORGEN

Vlotte vergoeding voor je ambulante kosten

home CONTACT

Ambulante zorg? Onze zorg.

Torenhoge rekeningen van de apotheker, optieker, kinesist,... die niet gedekt worden door de hospitalisatieverzekering? Tijd om de ambulante zorgverzekering te laten schitteren! Als je een hospitalisatieverzekering afsloot, ben je gedekt voor ziekenhuisopnames en de hieraan verbonden ambulante zorgen. Jammer genoeg zal je snel merken dat dit vaak niet volstaat om alle medische kosten in te perken. Hiervoor bestaat dan ook de verzekering ambulante zorgen.

Image

Extra financiëel kussentje:

Als je een hospitalisatieverzekering hebt, ben je vast al verschillende keren tegen een medische situatie opgebotst die helaas niet gedekt werd. Zo zullen de medische kosten bij de meeste hospitalisatieverzekeringen enkel terugbetaald worden als ze rechtstreeks verband houden met een opname. Daarbovenop zal je met de standaard hospitalisatieverzekering enkel ambulante kosten van een opname terugbetaald krijgen als ze maximaal één maand voor, of drie maanden na de opname plaatsvonden. Om deze beperkte periode uit te breiden en om andere, niet-gedekte, medische kosten terugbetaald te kunnen krijgen, sluit je dus best bijkomend een verzekering ambulante zorgen af. Hoe deze verzekering er concreet uit zal zien, is een persoonlijke en weloverwogen beslissing waar wij je graag in bijstaan.  

Zoek de verschillen:

Net zoals bij de overige (gezondheids)verzekeringen, heb je ook bij de ambulante zorgverzekering weer veel verschillende keuzes. De ene ambulante zorgverzekering is de ander niet en ook hier is het weer belangrijk om het product te kiezen dat perfect aansluit bij jouw gezondheidsnoden. Zo zal de één meer nood hebben aan een goedkopere formule met beperkte dekking, zoals een terugbetaling van (para)medische raadplegingen/prestaties (huisarts, specialist, kinesist,...), geneesmiddelen of medische hulpmiddelen (brilglazen, hoorapparaten, prothesen,...). De ander kan op zijn beurt beter opteren voor een uitgebreide, allesomvattende formule, met dekkingen zoals preventieve zorgen, voedingsadvies, laseren van de ogen en veel meer.  We leggen de verschillende opties graag naast elkaar tijdens een vrijblijvend gesprek.

background

Ambulante zorgen zelf online verzekeren!

Snel een ambulante zorgverzekering nodig? In enkele stappen sluit je online je eigen DKV verzekering ambulante zorgen af! 

online onderschrijven behoeften analyseren
background

De beste zorgen tijdens je ziekenhuisopnames De hospitalisatieverzekering

Voor de terugbetaling van je ziekenhuisopnames kan je terecht bij je hospitalisatieverzekering. Dankzij een goede hospitalisatieverzekering reken je ook op een terugbetaling van ambulante kosten die rechtstreeks verband houden met de opname, en binnen een bepaalde periode voor én na je opname plaatsvinden. 

Hospitalisatieverzekering