background

Mijn Mobiliteit 
MIJN MOTORHOME VERZEKERING

Complete bescherming voor je (t)huis op wielen

Home CONTACT

Je vervoer naar het paradijs

Je kijkt het hele jaar uit naar je welverdiende vakantie in de motorhome; je eigen huisje op wielen. Wat je dan kan missen als kiespijn, is een vakantie die uitdraait tot een gigantische ramp. Ons team staat voor je klaar om je ervan te verzekeren dat jouw vakantie op wielen vlekkeloos verloopt. Zo kan jij voor enkele dagen, weken, of maanden gewoon puur genieten; met een veilige motorhome én een gerust hart.

Image

Uitgebreid beschermd, uitgebreid genieten

 • Burgerlijke Aansprakelijkheid

  De motorhome is een voertuig als geen ander, waardoor de B.A.-verzekering ook hier verplicht wordt. Deze burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering zorgt voor dekking tegen alle mogelijk schade die jij kan aanrichten aan derden. Een logische verplichting die, in het geval van een ongeluk in fout, vermijdt dat er een te grote hap uit je vakantiebudget genomen wordt.

 • Omnium

  Om te voorkomen dat vandalisme, brand, diefstal, eigen schade,... roet in de vakantie-pret gooien, raden wij de omniumverzekering ook aan voor je motorhome. Hierbij heb je ook weer de keuze uit de kleine (brand, diefstal, natuurkrachten en glasbraak) of grote omnium. Je huis op wielen verdient de beste bescherming; we staan je dan ook graag bij in de keuze van de (eventuele) omniumverzekering. 

 • Bijstand

  Pech onderweg en niemand die je helpen komt, dat is een garantie om de hele vakantie om zeep te helpen. Met een bijstandsverzekering krijg je de garantie om ten alle tijden te kunnen genieten: op de heenweg, tijdens die tussentijdse tripjes op reis, en uiteraard op de terugweg.

 • Rechtsbijstand

  Discussies met andere weggebruikers of verkeersboetes kunnen, jammer genoeg, ook voorkomen tijdens je vakantie. Om je vakantiegevoel ten alle tijden te kunnen behouden, staat de rechtsbijstandsverzekering voor je klaar, ook tijdens je out-of-office periode. De rechtsbijstand kan je inzetten om eventuele kosten bij geschillen te dekken, om informatie en advies te krijgen of mogelijke schade te verhalen. 

background

Tijd om op vakantie te gaan! Voor je vertrekt...

Naast je motorhomeverzekering, een vriendelijke buurman of -vrouw die de post uit de brievenbus haalt, en een oppas voor de hond, is het ook aangeraden een reisbijstandsverzekering af te sluiten. Zo kunnen wij er mee voor zorgen dat je een stressloze vakantie tegemoet gaat. 

mijn reisverzekering!