background

Mijn Gezondheid
MIJN TANDZORGVERZEKERING

Schitterende glimlach, klein prijskaartje

home CONTACT

Hoge kosten? AmbeTAND

Torenhoge tandartskosten? Die kan je missen als kiespijn!  De kosten van een simpel tandartsbezoekje kunnen hoog oplopen, zeker als je een onverwachte ingreep moet ondergaan. Een deel van deze kosten wordt terugbetaald door het ziekenfonds, maar ook bij tandzorg is hier een beperking. De gezondheid van je gebit is net zo belangrijk als de rest van je lichaam. Wij raden dan ook aan een goede tandzorgverzekering af te sluiten zodat je nooit een belangrijke behandeling moet missen.

Image

Het beste voor je gebit

De tandverzekering start, waar de tussenkomst van de mutualiteit eindigt. Dit kan gaan over een beperkte terugbetaling, maar ook over ingrepen waarbij de mutualiteit niet zal tussenkomen. De tandverzekering is niet verplicht, maar zéker geen overbodige luxe. Je gebit is fragiel, en de prijs van een ingreep zoals het rechtzetten van de tanden loopt al gauw op tot duizenden euro’s. De tandzorgverzekering zal niet alleen curatief tussenkomen bij de nodige behandelingen, maar werkt ook preventief dankzij het terugbetalen van belangrijk onderhoud.

Reuze keuze

Verschillende maatschappijen bieden een tandzorgverzekering aan, maar niet iedereen biedt de juiste verzekering aan voor jouw situatie. Je gebit is een persoonlijke zaak, dus moet de verzekering ervan op dezelfde manier behandelt worden. Bij de tandzorgverzekering komen, zoals bij de meeste verzekeringen, voor- en nadelen, beperkingen en uitzonderingen kijken.  Dankzij de verschillende formule's tandverzekering is er veel keuze; we overlopen graag alle opties tijdens een vrijblijvend gesprek en staan je uiteraard bij in het afsluiten van de verzekering.

background

Tandverzekering online afsluiten

Interesse in een vliegensvlugge tandverzekering? Hier ben je aan het juiste adres! Sluit nu zelf je eigen tandverzekering online af bij DKV.

online verzekeren behoeften analyseren
background

Uitgebreide verzorging De hospitalisatieverzekering

Voor het afsluiten van een tandzorgverzekering heb je geen bestaande hospitalisatieverzekering nodig. Deze verzekeringen kunnen volledig los van elkaar afgesloten worden. Wij raden in de meeste gevallen aan beide verzekeringen af te sluiten om je kostenplaatje zo laag mogelijk te houden.

Hospitalisatieverzekering