background

Mijn Bijstand
MIJN 
BIJSTAND PERSONEN EN VOERTUIGEN

24/7 beschikbaar om je weer op weg te helpen!

home contact

Je bijstand, je redder in nood!

Met de auto in panne op de snelweg, ongelukje op skireis of reis annuleren? Waar je ook bent, onderweg kom je veel risico's tegen. Dankzij een bijstandsverzekering op maat kan je de gevolgen van die risico's opvangen en rekenen op snelle pechverhelping! Of je nu op zoek bent naar een beperkte voertuigbijstand, een volledig pakket voor je gezin of eerder een professionele bijstandsverzekering; we helpen je graag met je persoonlijke zoektocht naar het ideale product! Geen idee welke risico's je best laat dekken? We ondersteunen je graag in je zoektocht met onafhankelijk advies en een risico-analyse op maat! 

Image

Bijstandsverzekeringen

Breed aanbod verzekeringsoplossing voor een waaier aan risico's; ontdek de verschillende bijstandsverzekeringen!

Reisbijstand

Dankzij de vele verschillende formule's kan elke Vlaamse vakantieganger rekenen op een product op maat. We bespreken samen je reisstijl, wensen en behoeftes en selecteren zo het product dat daar perfect op aansluit.

* Tijdelijke of jaarlijkse reisverzekering
* Dekking binnen Europa of wereldwijd
* Aan te vullen met aanvullende dekkingen naar keuze

Annulatie

Je kijkt lang uit naar je vakantie en ziet deze niet graag in het water vallen... Helaas kunnen onvoorziene omstandigheden altijd roet in het eten gooien: herexamens tijdens je geboekte verlof, ziekte, gebroken been nét voor je fietsexpeditie,...

Je annulatieverzekering zorgt ervoor dat een reeds vervelende situatie niet voor extra vervelende gevolgen zorgt.  

Bijstand voertuigen

Als je een autoverzekering afsluit kan je (bijna) altijd een aanvullende waarborg 'bijstand' toevoegen. Deze waarborg is echter beperkt, maar daarom ook goedkoper.

Wil je meerdere voertuigen verzekeren, een uitgebreidere dekking of bijstand voor je tweewielers? Dan is de aparte bijstandsverzekering een betere oplossing.

Mijn bijstand: 
mijn afspraak, mijn offerte, mijn ideale verzekering

Zit je met vragen over de bijstandsverzekering of ben je op zoek naar extra informatie en begeleiding bij het afsluiten ervan? We helpen je graag verder; met een persoonlijk gesprek op kantoor, een risico-analyse of ineens een paar offertes in je mailbox! Laat je gegevens, behoeftes en vragen achter in onderstaand contactformulier. Ons team neemt snel contact met je op!