background

Mijn Dieren
MIJN HUISDIERENVERZEKERING

Het beste voor onze 'furry friends'

home CONTACT

Je beste vriend, de beste zorg

Onze huisdieren zijn een belangrijk onderdeel van ons gezin en daar hoort goede zorg nu eenmaal bij.  Wanneer wij schade oplopen doen wij beroep op onze verzekeringen; onze geliefde vriendjes op poten verdienen dezelfde behandeling. Bescherm je hond(en) en kat(ten) met een huisdierenverzekering die aansluit bij hun medische noden. Zo zorgen we er samen voor dat je trouwe viervoeter van de beste zorg kan genieten, zonder dat jij met een torenhoge rekening blijft zitten.

Image

Keuze uit drie formule's

Als je opteert voor de huisdierenverzekering van SantéVet, krijg je bij elk dierenartsbezoek een deel van de kosten terugbetaald. De formule van deze verzekering bepaal je helemaal zelf ('light', 'comfort', of 'premium'), maar we helpen graag met onafhankelijk en vrijblijvend advies zodat je zeker de jeuste keuze maakt. Bij een ‘light’ formule zal je 50% van de totale kosten terugbetaald krijgen met een maximale vergoeding van € 1100 per jaar.  Opteer je voor een 'comfort' formule, dan kan je rekenen op een terugbetaling van 70% en een maximale vergoeding van € 1500 per jaar. Als je toch eerder verkiest om tot 90% van de kosten terugbetaald te kunnen krijgen, is de 'premium' formule een betere keuze. Hierbij geldt een jaarlijkse maximale vergoeding van € 2200. 

Dekking & uitzonderingen

Met een huisdierenverzekering heb je recht op een vergoeding van alle kosten opgelopen door ziekte, ongeval en chirurgische ingrepen. Je hebt recht op een terugbetaling van de raadplegingen, röntgenfoto's, medicatie, MRI-scans en alternatieve geneeskunde; uiteraard zolang deze verband houden met ziekte, ongeval of een ingreep. Dankzij het 'preventiepakket', inbegrepen in elke formule, kan je rekenen op een (beperkte) terugbetaling van preventieve kosten, zoals ontwormingen en vaccinaties. Dit omvat ook de sterilisatie en het aanbrengen van de microchip.
De routine-bezoekjes aan de dierenarts zijn helaas niet gedekt door de huisdierenverzekering, net zoals aangeboren of erfelijke aandoeningen. 

background

Schadegeval veroorzaakt door je huisdier? Tijd voor de B.A. familiale!

HAP! De hond zet zijn tanden in een voorbijganger, wat nu?! Wanneer een huisdier schade aan derden veroorzaakt, zal jouw familiale verzekering te hulp snellen! Elk inwonend gezinslid is namelijk verzekerd voor schade veroorzaakt aan derden. Ook de huisdieren genieten van deze dekking. We verwijzen je graag door naar onze pagina over de familiale verzekering voor meer informatie of een offerte-aanvraag!

Family time!