background

Mijn Einde
MIJN UITVAARTVERZEKERING

Verzeker je nabestaanden van een mooi afscheid

home CONTACT

Geef jezelf een mooi afscheid

Bij het overlijden komt voor de nabestaanden veel verdriet, spijt en stress kijken. Jammer genoeg krijgen ze daarbovenop vaak nog een extra schop onder de kont in de vorm van torenhoge uitvaartskosten. Iedereen verdient de mogelijkheid om in rust afscheid te kunnen nemen van hun geliefden, en dit zonder een financieel anker. Een uitvaartverzekering neemt deze zorgen weg en biedt financiële én emotionele troost aan jouw nabestaanden.

Image

Afscheid van een vriend

Een uitvaartverzekering is één van de enige verzekeringen waar je als verzekerde zelf niets aan hebt. Toch is het een verzekering die veel pijn kan voorkomen, of toch gedeeltelijk mee op zal kunnen vangen. Een uitvaart is duur, en deze kosten moeten betaald worden door de nabestaanden. Dankzij de uitvaartverzekering kunnen je nabestaanden in alle vrijheid voor een prachtig afscheid zorgen, zonder daarvan de financiële gevolgen te moeten dragen. De uitvaartverzekering voorziet in de meeste gevallen ook emotionele en pracktische steun voor, tijdens en na de uitvaart.

Moeilijke keuze

De keuze voor jouw uitvaartverzekering is niet alleen moeilijk omdat je de juiste producten moet vergelijken, maar ook omdat niemand hier natuurlijk vrijwillig bij stil wil staan. Onze eigen uitvaart is een toekomstbeeld waar we liefst niet al te veel over willen nadenken. Toch kunnen wij aanraden om zo snel mogelijk door deze zure appel te bijten en een goede uitvaartverzekering voor jezelf aan te schaffen. Wij verzekeren op onze beurt een aangenaam en comfortabel gesprek.

background

DELA uitvaartzorgplan

Verzeker uzelf nu al een mooi afscheid zonder onnodige extra stress voor uw geliefden. Kies voor het DELA Uitvaartzorgplan.

BEREKEN UW PREMIE