background

Mijn Mobiliteit 
MIJN FIETSVERZEKERING

Uitgebreide dekking voor de sportieve professional!

home contact

Voor de sportieve onderneming

De aardbol is fragiel en een grote ecologische voetafdruk laat diepe sporen achter. Daar worden we ons steeds bewuster van. Als onderneming heb je een grote verantwoordelijkheid ten opzichte van duurzaamheid. Tegelijkertijd heb je de mogelijkheden om een positief verschil te kunnen maken, vooral met de hulp van je werknemers. Steeds meer Vlamingen verkiezen de fiets als vervoermiddel naar het werk. Moedig je werknemers aan hun voetafdruk al fietsend te verkleinen met een uitgebreide fietsverzekering!

Image

Bescherming van je tweewielers

Groot of klein, elektrisch of manueel, duur of goedkoop: de familieboom van de tweewielers wordt steeds uitgebreider. Het verzekeren van de fiets is daarom geen 'one-size-fits-all' formule meer. De fietsverzekering kan zich beperken tot een bijstandsverzekering, maar je trouwe tweewieler kan ook uitgebreid verzekerd worden met een diefstal- en omniumverzekering, Vooral voor dure, nieuwe fietsen is een uitgebreide bescherming aangeraden. De verzekering (BA) van de fietsen is niet verplicht, zolang deze zonder trapondersteuning niet sneller kunnen dan 25 km/u.

Bescherming van je fietsende werknemers

Je werknemers zijn onmisbaar. Bescherm ze met een sterk verzekeringspakket; op de werkvloer, maar ook op de fiets! Werd een werknemer slachtoffer van een ongeluk onderweg van of naar het werk? De verplichte arbeidsongevallenverzekering biedt alvast dekking voor hun eigen lichamelijke schade, maar wat met de aansprakelijkheid? Als werkgever ben je altijd aansprakelijk, ook al werd de schade (onopzettelijk!) veroorzaakt door een werknemer. Die aansprakelijkheid wordt gedekt in je BA uitbating (< 25 km/u zonder trappen) of de BA auto (> 25 km/u zonder trappen) van de fiets.

background

Kleine onderneming? Verzeker tot 10 fietsen online!

De Cycle Safe Plus fietsverzekering van Baloise kan je zelf online afsluiten, snel en eenvoudig. Je kan tot 10 fietsen of voortbewegingstoestellen verzekeren in je Cycle Safe Plus contract. Ideaal voor een kleine onderneming. Sluit je Baloise fietsverzekering nu online af! 

Bereken nu je prijs!

Contacteer ons 

Ben je geïnteresseerd in het afsluiten van een fietsverzekering voor je onderneming,  extra informatie of een persoonlijke afspraak? Vul je contactgegevens en (aan)vraag in op onderstaand contactformulier. Ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op!