background

Mijn Mobiliteit 
MIJN VLOOT

Uitgebreide bescherming voor al je berijfsvoertuigen!

home contact

Alle bedrijfswagens in 1 polis

Als bedrijf heb je vaak meerdere bedrijfswagens. Deze wagens maken niet alleen deel uit van je bedrijfskapitaal, maar zijn vaak onmisbaar voor het uitvoeren van de bedrijfsactiviteiten. Je kan je bedrijfswagens allemaal apart verzekeren, maar om hoge kosten te vermijden kan je er ook voor kiezen deze wagens allemaal in één vlootpolis te verzekeren. De vlootverzekering is de ideale oplossing voor bedrijven met een uitgebreid wagenpark, waarbij je kan genieten van gunstvoorwaarden.

Image

Jouw voertuigen; voordelig en volledig verzekerd

Je wagenpark is een belangrijk onderdeel van je bedrijfspatrimonium. Een complete verzekering van de voertuigen is niet alleen belangrijk, maar ook onmisbaar om financiële verliezen te voorkomen. De gevolgen van een schadegeval met een bedrijfsvoertuig zijn niet beperkt tot hoge herstellingskosten; het bedrijfsinkomen kan ook een serieuze klap krijgen als het voertuig nodig is voor het uitvoeren van de bedrijfsactiviteiten. Om de financiële verliezen van dergelijke schadegevallen te voorkomen, kan je bij verschillende verzekeraars een vlootverzekering afsluiten. 

 • Dekking en waarborgen vlootverzekering

  De bescherming van je wagenpark start met de verplichte dekking Burgerlijke Aansprakelijkheid. Daarna kan de dekking verder uitgebreid worden met optionele waarborgen die het voertuig, je bedrijf en de bestuurder nog vollediger zullen beschermen:

   ✔︎ B.A. (verplichte dekking)
  Verzeker de aansprakelijkheid van je chauffeurs bij materiële en lichamelijke schade toegebracht aan derden.

   ✔︎ Omnium
  Schade aan je bedrijfsvoertuigen kan verzekerd worden met een omniumverzekering. Hierbij wordt dekking geboden bij schade na brand, diefstal, glasbreuk, aanrijdingen met dieren of natuurverschijnselen. Ook stoffelijke schade na vandalisme of een ongeval wordt over het algemeen gedekt door de omnium.

   ✔︎ Verzekering bestuurder
  Je voertuigen zijn belangrijk, maar de werknemers die erin rondrijden zijn nét zo onmisbaar. Met een verzekering voor de bestuurder zijn je werknemers gedekt bij lichamelijke schade. Er wordt vaak ook een dekking voorzien bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid, blijvende invaliditeit en overlijden.

   ✔︎ Bijstand
  Om de bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk te onderbreken, kan je een waarborg pechverhelping toevoegen aan de vlootverzekering. Hiermee kan je rekenen op snelle en effectieve bijstand (o.a. takelen, vervangingsvoertuig, herstelling ter plaatse,...) bij pech of ongeval van je bedrijfsvoertuigen.

   ✔︎ Rechtsbijstand
  Geen aparte, uitgebreide rechtsbijstand waar je bedrijfsvoertuigen in verzekerd worden? Dan kan je aanvullend een waarborg rechtsbijstand toevoegen aan de verzekering van je vloot. Hiermee reken je onder andere op gerechtelijke ondersteuning en verdediging, financiële vergoeding bij geschillen en het verhalen van de vergoeding bij de tegenpartij.

   *Het aanbod aanvullende dekkingen voor je vlootverzekering verschilt per verzekeraar. We staan je graag bij met de nodige informatie, onze eigen expertise en vrijblijvend advies. Kom gerust eens langs voor wat extra informatie of om een offerte aan te vragen. Voor een uitgebreidere ondersteuning en analyse ontvangen we je graag op afspraak!

 • Financiële en administratieve voordelen

  Het bundelen van alle voertuigen in je wagenpark heeft veel voordelen. Zo kan je enorm eenvoudig en snel een nieuw voertuig toevoegen aan je vlootverzekering. De administratie van je vloot wordt een pak eenvoudiger én overzichtelijker. Daarboven worden alle premies van de verschillende wagens gebundeld tot één premie waardoor je altijd een duidelijk overzicht van de uitgaven hebt. Een mooie cadeau voor je boekhouder!

 • Preventie dankzij veiligheidsexperts

  Enkele maatschappijen bieden in het pakket van de vlootverzekering ook preventieve ondersteuning. Voorkomen is altijd beter dan genezen, niet alleen voor de chauffeurs van je bedrijf, maar ook voor de verzekeraar en jijzelf als zaakvoerder. Dankzij verschillende informatietools en specifieke opleidingen worden je werknemers aangespoord om veiliger en defensiever te rijden. Dit zorgt op zijn beurt voor een aanzienlijke vermindering in het aantal verkeersongevallen.

Laat ons helpen!

Contacteer ons via onderstaand formulier voor al je (aan)vragen in verband met de vlootpolis.