background

Mijn Gezondheid 
MIJN HOSPITALISATIE

Financiële steun bij een ziekenhuisopname

home CONTACT

Hospitalisatie ≠ Ziekenfonds

In België is het verplicht om jezelf aan te sluiten bij een ziekenfonds; deze zal je voorzien van de verplichte ziekteverzekering. Dit is in de meeste gevallen echter niet voldoende om jezelf en je gezin volledig te kunnen beschermen. Het ziekenfonds zal tot 70% van de medische kosten terugbetalen, maar bij een ziekenhuisopname worden de grootste kosten meestal niet gedekt. Om met een gerust hart elke nodige medische behandeling te kunnen laten uitvoeren, zonder de financiële gevolgen te moeten dragen, sluit je dus best een hospitalisatieverzekering af.

Image

Vroeg begonnen...

Het afsluiten van een hospitalisatieverzekering doe je best zo snel mogelijk. Niet enkel om te voorkomen dat je een dure medische ingreep moet laten uitvoeren voor je de verzekering afsloot, maar vooral omdat de premie van een hospitalisatieverzekering berekend wordt op basis van je leeftijd. Hoe ouder je wordt, hoe meer risico je loopt op ziekenhuisopnames. Met andere woorden, hoe jonger je bent, hoe goedkoper je hospitalisatieverzekering zal zijn.  

Via je partner of werk?

Het is natuurlijk makkelijk als je verzekerd bent in de collectieve hospitalisatieverzekering van je werkgever of als je aan de polis van je partner toegevoegd kan worden, maar dit is niet altijd genoeg voor een optimale bescherming. Het is belangrijk te checken wat de draagwijdte van de polis is, en ook of je de mogelijkheid hebt om de verzekering individueel verder te zetten. We zoeken dit graag voor je uit zodat we zeker kunnen zijn van jouw optimale dekking.

Grote verschillen

Zoals bij elke verzekering zijn er ook een hoop verschillende hospitalisatieverzekeringen. Elke hospitalisatieverzekering heeft zo zijn eigen voor- en nadelen, beperkingen en uitsluitingen. Om deze reden is het belangrijk de polis af te sluiten die het beste bij jouw gezondheidssituatie zal aansluiten. Wij staan elke dag klaar om je hierin te informeren, en bij te staan met het vergekijken van alle opties. Zo kunnen we verzekeren dat je het beste product afsluit, die aansluit bij jouw specifieke noden.

background

Onderschrijf je verzekering zelf online!

Interesse in een hospitalisatieverzekering van DKV? Sluit je eigen verzekering online af in enkele stappen!

ik verzeker mezelf! behoeften analyseren
background

Voor een prachtige glimlach... De tandzorgverzekering

Het verzekeren van je gezondheid stopt niet bij de hospitalisatieverzekering. Je gebit verdient ook de beste zorgen, zonder het hoge prijskaartje dat hier vaak aan vast hangt. De tandzorgverzekering zorgt ervoor dat je niet te diep in de buidel zal moeten tasten na een dure behandeling. 

verzeker mijn glimlach!