background

Mijn Aansprakelijkheid
MIJN 10 JARIGE AANSPRAKELIJKHEID

De verplichte aansprakelijkheidsverzekering in de bouw

home CONTACT

Dek je aansprakelijkheid voor 10 jaar

Als aannemer, architect of bouwheer kan je tot 10 jaar na de aflevering van een bouwproject aansprakelijk worden gesteld wanneer ernstige fouten leiden tot de instabiliteit en/of waterdichtheid van (een deel van) het gebouw. Sinds 1 juli 2018 is het dan ook verplicht voor deze beroepen om de tienjarige aansprakelijkheid te verzekeren. Dankzij de 10-jarige aansprakelijkheid geniet je dekking voor gebreken in de solidariteit, stabiliteit en waterdichtheid van de gesloten ruwbouw. Niet zeker over jouw verplichting(en)? Vraag ons gerust om extra informatie!

Image

Het ideale product voor je (ver)bouwplannen!

Klaar om te beginnen bouwen?  We helpen je graag verder met het afsluiten van de verplichte verzekering, of het opstellen van enkele offertes. Vraag gerust om je offerte via ons contactformulier!
Laat ons wel even weten of je enkel je eigen activiteiten, of alle activiteiten van iedereen op de werf wenst te verzekeren. Ons verzekeringsteam komt z.s.m. op je aanvraag terug!

background

De beste dekking voor risico's op de werf ABR - Alle Bouwplaats Risico's

Op een bouwwerf kan er veel mislopen: instortende muren, diefstal van de blootliggende materialen, schade aan het gebouw van de buren,... Dek de vele risico's op de werf met een verzekering Alle Bouwplaats Risico's!

MIJN ABR