background


Creëer uw eigen geluk en laat ons helpen!

03 680 17 70
info@dellafaille.be
Markt 13, 2900 Schoten

Onze Verzekeringen


Image

Voor Particulieren


Wij helpen je graag verder met het opbouwen en beschermen van jouw vermogen. Dit doen we met behulp van onze totaalaanpak, dankzij de juiste kredieten, beleggingen & spaarproducten, en op maat uitgewerkte verzekeringsoplossingen. Laat de bescherming van je gezin maar aan ons over!

ontdek onze particuliere verzekeringen
Image

Voor Professionelen


Ook voor de drukke ondernemer bouwen we met veel plezier mee aan het vermogen, terwijl we het tegelijkertijd beschermen met een sterk verzekeringspakket. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we voor elke ondernemer, en het bijhorende bedrijf, de juiste oplossing! 

Ontdek onze professionele verzekeringen
background

NIEUW: de alles-in-één (online) jongerenverzekering van SWINZ

Jong én huurder in België? Proef als eerste van de toekomst met de nieuwe digitale verzekering van SWINZ! De alles-in-één jongerenverzekering voorziet je van de dekking 'huurder' (oftewel de huurdersaansprakelijkheid) en vult aan met bijkomende dekkingen voor de meeste dagelijkse risico's. En dat allemaal online! Ontdek meer informatie via onderstaande knop of sluit jouw pakket ineens af in een paar korte klikken:

meer info JONGERENVERZEKERING AFSLUITEN

Klik op een symbool om meer te leren

Sleutelmomenten

Dellafaille & Co staat klaar voor zijn klanten tijdens alle belangrijke sleutelmomenten, zowel voor particulieren als bedrijven. Ontdek waar wij jou bij kunnen helpen!

Geboorte

De geboorte van een nieuw familielid is een speciaal moment, daarom is het belangrijk om vanaf dag één te starten met het uitbouwen van een mooie toekomst.

Omdat het beschermen van jouw vermogen onze prioriteit is, kan je bij ons een hospitalisatie- en tandzorgverzekering afsluiten voor je kleine schat.

Mijn Thuis

Eerste bromfiets

Wij staan altijd klaar voor onze klanten, al vanaf de tienerjaren. Bij ons kan je dan ook terecht voor het aansluiten van een brommer-, fiets-, en verkeer en inzittendeverzekering. Zo ben je altijd veilig in het verkeer!

Mijn Mobiliteit

Eerste wagen

18 jaar en klaar om de wijde wereld te ontdekken? Of je nu op pad gaat met je eerste auto of motor, wij helpen graag met de geschikte verzekeringen om gepantserd het verkeer te kunnen verkennen. Bij ons kan je ook altijd terecht voor de juiste reisverzekering, of het nu gaat om een weekendje weg of enkele maanden rondtrekken. 

Mijn Mobiliteit

Eerste job

Tot aan je eerste job is de kans groot dat de meeste van jouw verzekeringen nog geregeld werden door je ouders. Nu is het tijd om je eigen verzekeringen af te sluiten, zeker als je niet meer op je ouderlijke adres woont. Wij vinden het belangrijk een persoonlijk verzekeringspakket samen te stellen dat perfect aansluit bij je levensstijl, noden en wensen. Hier komen niet enkel de verzekeringen voor je vervoer bij kijken, maar ook verzekeringen die jezelf en je vermogen beschermen in het dagelijkse leven, zoals de brand- en familiale verzekeringen.

Mijn Financiën

Samenwonen of trouwen

Ben je klaar om het leven te delen met je partner? Dan is het ook het uitgelezen moment om je financiën en verzekeringen samen te voegen. Zo zijn er een hoop verzekeringen die niet alleen jezelf, maar ook je gezin, een hoop lasten en kosten kunnen besparen. Op deze manier kunnen jullie samen aan een mooie toekomst bouwen. 

Mijn Thuis

Kopen of bouwen

Een huis kopen of bouwen kan stressvol zijn, maar gelukkig bestaan er genoeg verzekeringen die het risico kunnen beperken. Je wilt natuurlijk dat er niet te veel gehakt wordt in het vermogen dat je de afgelopen jaren hebt opgebouwd.
Om dit vermogen nog beter te beschermen én verder op te bouwen kan je bij ons terecht voor verschillende levensverzekeringen.

Je gezin

Als je gezin zich uitbreidt, doet je verzekeringspakket dat ook. Samen kijken we naar de beste formule voor jouw gezin; zowel in het verkeer, als thuis. Voor persoonlijke ongevallen, of schade toegebrachtaan derden; om medische redenen of een vakantie in het buitenland. Jouw persoonlijke verzekeringspakket is er om je gezin en jullie vermogen te beschermen tegen het onverwachte. 

Genieten van je vermogen

Op een bepaald moment is het tijd om te genieten van jouw opgebouwde vermogen, bijvoorbeeld met de aankoop van een luxevoertuig. Ook voor je luxe-behoeften bestaan aparte verzekeringen die het vermogen optimaal kunnen beschermen.

Mijn Mobiliteit

Je pensioen

Je hebt je hele leven hard gewerkt en bent klaar voor de welverdiende rust. Dellafaille & Co ondersteunt zijn klanten vanaf de eerste job, tot de allerlaatste werkdag. Ook na het werkleven kan je nog verder bouwen aan je vermogen en nu is het nóg belangrijker om dit vermogen zo goed mogelijk te beschermen met de juiste verzekeringsoplossingen.

Mijn Financiën

Start van je onderneming

Net een nieuw avontuur gestart of van plan een nieuwe onderneming op te richten? Dan ben je bij Dellafaille & Co helemaal bij het juiste adres! 

Ons verzekeringsteam helpt je graag verder met het samenstellen van het ideale verzekeringspakket; zowel voor jezelf, als je nieuwe onderneming én uiteraard je personeel. Daarbovenop helpt onze bank je graag verder met de opbouw van je eigen vermogen, en dat van de zaak.

Maak gerust een (kennismakende) afspraak  om de start én toekomst van je nieuwe bedrijf te bespreken

Maak een afspraak

Je groeiende onderneming

Bij elke onderneming is het belangrijk om elke vorm van groei te stimuleren én te beschermen. Dankzij onze persoonlijke aanpak, nauwe opvolging en totale dienstverlening, bouwen wij mee aan het succes van jouw onderneming.

Zit jouw onderneming momenteel in de groeifase, maar ben je nog geen klant bij ons? Geen enkel probleem; we ondersteunen je onderneming in elke fase en zorgen altijd voor een volledige service. Met een eventuele check-up (en aanvulling) van het bestaande verzekeringspakket zorgen we ervoor dat de groei van jouw onderneming niet wordt afgeremd.

Om de financiële groei van je onderneming te ondersteunen én aan te moedigen, helpen we je ook graag verder met de juiste belegging- en kredietoplossingen. 

Maak een afspraak

Je mature onderneming

Wanneer je onderneming een punt van maturiteit bereikt heeft, wordt er gesproken over een zekere stabiliteit. Dit wil niet zeggen dat we de onderneming uit het oog kunnen verliezen; ook deze stabiliteit moet gekoesterd en beschermnd worden met behulp van de juiste verzekeringsoplossingen.

Wij bekijken graag samen met jou of het verzekeringspakket van de mature onderneming nog steeds een optimale bescherming biedt.  

Ben je op zoek naar meer financiële maturiteit? Met onze beleggingsoplossingen blijven we de groei van je vermogen constant stimuleren. 

Maak een afspraak

De overdracht van je onderneming

Wanneer je klaar bent om afscheid te nemen van je onderneming, laten we je natuurlijk niet in de steek. We helpen je graag over de eindstreep voor een vlekkeloze overdracht van je onderneming.

Maak een afspraak
background

Wie zijn wij?

Een familiale onderneming met een hart voor onze klanten, dát is waar het bij Dellafaille & Co om draait. Ons team staat dagelijks klaar met een warm onthaal, persoonlijk advies en een nauwe opvolging waar je op kan bouwen. Particulier, zelfstandig of KMO? Grote onderneming of eerder klein? Alleenstaande of gezin? We helpen je graag verder met de opbouw én bescherming van je vermogen! 
Creëer uw eigen toekomst, en laat ons helpen!

03 680 17 70 | info@dellafaille.be | Markt 13, 2900 Schoten

Lees meer over ons Openingsuren
background

Dellafaille & Co is lid van Aquilae

Aquilae is een sterk netwerk van onafhankelijke verzekeringsmakelaars in België. Als lid van Aquilae kunnen we genieten van heel wat voordelen, kennis en ondersteuning van onze mede-makelaars. Zo kunnen we jou, onze klant, voorzien van de beste premies; met éxtra korting, voordeligere voorwaarden en nog vlottere schaderegeling. Meer weten? Ontdek alles over onze samenwerking via de Aquilae website!

onze partners aquilae