Voor scholen

Uw schoolverzekeringen

Uw school correct verzekeren is sinds kort niet meer zo eenvoudig. Recente wetswijzigingen verplichten u tot een complexe procedure. Gelukkig doorlopen wij die graag met u.

 

Schoolverzekeringen met advies

Sinds kort moet u uw schoolverzekeringen regelmatig grondig onder de loep nemen. Dat betekent: minstens drie verzekeringsmaatschappijen aanschrijven, offertes vergelijken, selecteren op basis van een onderbouwd onderzoek, en een bekendmaking indienen na uw keuze.

Niet evident. Gelukkig snellen wij u ter hulp. Laat ons makelaarskantoor de administratieve aanbestedingsprocedure uit uw handen nemen. Zo is uw dekking sluitend, uw premie aanvaardbaar én voldoet u aan de wettelijke verplichtingen. En u kunt zich bezig houden met het échte werk – niet met de selectie van een goede polis.

 

Kom eens met ons praten

Scholen verzekeren was altijd al complex. En nu is het dat nog meer. Gelukkig is Dellafaille er al jarenlang in gespecialiseerd. Sterker nog: de afgelopen jaren bouwden we een erg uitgebreide kennis op in dat vakgebied. Daarom raden we u aan even met ons te komen praten voor u aan die nieuwe polissen start. Dan geven we graag advies én nemen we de procedure uit uw handen.

 

Bekijk ook eens onze voorstelling over de nieuwe wetgeving: presentatie

Scholen transparant

-->